Persondata og andre vilkår

Om god takt og tone, kommentarer m.m.
Alle er velkomne til at kommentere ansøgningerne i debatfasen frem til 31. maj 2018 via kommentarfeltet angivet ved hver ansøgning.

God takt og tone
Debatten skal foregå i en god tone. Det betyder, at kommentarer ikke må være injurierende, diskriminerende eller krænkende. Kommentarerne skal forholde sig konkret til indholdet og ikke komme med personlig kritik o.l.

De almindelige regler i forvaltnings- og offentlighedsloven samt databeskyttelsesreglerne gælder også for kommentarsiden.

Her kan du læse nærmere om anvendelsen af persondata i relation til bedreinnovation.dk og dine rettigheder som bruger af bedreinnovation.dk

Kommentarer med følgende indhold vil blive slettet:

  • kommentarer med racistisk, injurierende og/eller andet ulovligt indhold
  • kommentarer, som på anden vis er anstødelige
  • kommentarer, der ikke forholder sig til emnet
  • kommentarer med personfølsomme oplysninger
  • kommentarer med reklameelementer
  • kommentarer med uforståelig eller meningsforstyrrende tekst.

Din kommentar kan læses af alle
Som bruger af kommentarsiden skal du være opmærksom på, at alt materiale, der lægges på siden via kommentarfelterne, er offentligt tilgængeligt.

Andre brugere kan kommentere det, du har skrevet. Hvis du fortryder en kommentar, kan du skrive til redaktionen og bede om at få kommentaren slettet.

Kontakt redaktionen på mail gts@ufm.dk

Kontakt ministeriet
Hvis du ikke ønsker at give en kommentar til en ansøgning, men gerne vil kontakte Uddannelses- og Forskningsministeriet om kommentarsiden, kan du skrive til gts@ufm.dk
 

Senest opdateret d. 19/6-2018